Neutralizers Biomedix

BioMedix Neutralizers

www.youtube.com/watch?v=Nbo4viRqI8w&t=46s

The new milk neutralization by means of enhancers allows direct colorimetric determination of the presence of added neutralizers (such as NADH, KOH, carbonates, bicarbonates, ammonia, various alkalis, etc.) in milk, whey or cream. These banned substances can be added to fresh or badly preserved milk in order to correct pH and acidity to optimum levels, and thus show that milk is recently salted or perfectly preserved.

It is the most sensitive test for neutralizing agents detection, with immediate results in 1 second and with 2 years of expiry date.


Το νέο τεσ ουδετεροποίησης γάλακτος μέσω βελτιωτικών  επιτρέπει τον άμεσο χρωματομετρικό προσδιορισμό της παρουσίας προστιθέμενων ουδετεροποιητών (όπως ΝΑΟΗ, ΚΟΗ, ανθρακικά άλατα, διττανθρακικά άλατα, αμμωνία, διάφορα αλκάλια κλπ.) σε γάλα, ορό γάλακτος ή κρέμα γάλακτος. Αυτές οι απαγορευμένες ουσίες μπορούν να προστεθούν σε φρέσκο ​​ή άσχημα διατηρημένο γάλα με σκοπό να διορθωθούν οι τιμές του pH και της οξύτητας σε βέλτιστα όρια και έτσι να παρουσιαστεί ότι το γάλα είναι πρόσφατα αλατισμένο ή διατηρείται τέλεια.

Η δοκιμή είναι πολύ εύκολη:

  • μπορεί να γίνει παντού,
  • χωρίς κάποιο συγκεκριμένο επιστημονικό εργαλείο το δείγμα χύνεται σε έναν παρεχόμενο προγεμισμένο σωλήνα δειγμάτων μέχρι τα 10 mL., και στη συνέχεια 2-3 σταγόνες από ένα συγκεκριμένο και έτοιμο προς χρήση R αντιδραστήριο προστίθενται. Μια άμεση χρωματομετρική αντίδραση δείχνει το αποτέλεσμα της δοκιμής, σαφώς και χωρίς αμφιβολία.

 


Επαφή

Lactopast Biomedix

Menidi Aetolias & Akarnanias, zip code:30016
Greece


+302681088000
+306937115868
+306976292146